Schepen van Warbout Rondvaarten

Warbout Rondvaarten heeft vier unieke schepen. Deze schepen zijn gekoppeld aan een arrangement.

  • De Vlietlander 1, arrangementen vanaf 12 personen – ook per uur te boeken
  • De Vlietlander 2, arrangementen vanaf 12 personen
  • Luxe sloep Stil arrangementen vanaf 12 -20 personen – ook per uur te boeken
  • Luxe sloep Jan van Gent voor 10 personen – per uur te boeken

Vlietlander 1

De Vlietlander 1 is een schip van 17 meter lengte en op de meetbrief staat een geschatte “geboorte” datum van ‘rond 1896’. Het schip is volledig gecertificeerd en voldoet aan alle huidige veiligheidseisen. Het maximum aantal personen ligt rond de 30 personen.

Zoals je op de foto’s kunt zien is het schip overdekt met een zeil, waarvan alle zijkanten opgerold kunnen worden, ook is er gelegenheid om op het voor- en achterschip buiten te zitten.

Vlietlander 2

De Vlietlander 2 is rijker uitgerust dan de Vlietlander 1.

Aan boord van de Vlietlander 2 is een toilet aanwezig, en een bar met allerlei gekoelde drankjes en bier van de tap! Ook is er de mogelijkheid om buiten te zitten.

Het schip heeft een lengte van 21 meter en een bouwjaar van rond 1900, maar is naar de huidige eisen van deze tijd verbouwd. Het schip is volledig gecertificeerd en voldoet aan alle huidige veiligheidseisen. Het maximum aantal personen ligt rond de 40 personen.

Luxe sloep Stil

De Stil Solar is een luxe sloep en biedt plaats aan 20 personen. De Stil is volledig elektrisch en er is een toilet aanwezig. Het vaargebied strekt zich uit van het Westland, Delft, Vlaardingen, Midden-Delfland tot het Stadshart van Maassluis inclusief een doorvaart door de historische Monstersche Sluis.

Deze sloep wordt alleen met schipper verhuurd.

Luxe snelvarende sloep Jan van Gent

De vlietlanden zijn prachtig, maar wat dacht je ervan om vanuit Maassluis naar Rotterdam te varen? Dat kan met onze luxe sloep Jan van Gent. En nee daar hoef je geen dag voor uit te trekken, mag natuurlijk wel, maar we varen jullie in 45 minuten naar Rotterdam. Stap je van boord of vervolgen we onze vaartocht langs de skyline van Rotterdam?

Wat kan je verwachten?

Met de Jan van Gent kun je – letterlijk – veel kanten op. De invulling van de (mid)dag bespreken we graag samen met jou. De sloep wordt alleen met schipper verhuurd en biedt plaats aan 10 personen. Heb je interesse, neem dan contact op via info@warboutrondvaarten.nl.